Workshops van True-Pilates en Anna Rubau in Temse

In mei 2008 werden de eerste contacten gelegd met de sportdienst van Temse…

“…Of er mogelijkheden zijn voor workshops met de originele Pilates Methode…?”

Het is meteen raak… Dhr.Theo Van der Biest, onze gastheer en contactpersoon bij de sportdienst van Temse laat ons weinig ruimte voor twijfel. Deze man ziet de mogelijkheden, geeft vertrouwen, getuigt van gezond enthousiasme, durf en aanpak. Deze man kent zijn gemeente… kortom we zijn eigenlijk een beetje verbaasd….door het smetteloze positivisme… en de verbazing blijft… de follow-up is perfect.

Bloso wordt ingeschakeld… we gaan dat goed aanpakken… de machine begint te rollen… publiciteit, bekendmaking in het gemeenteblad… en goed, we maken een sprong van een paar maanden… we schrijven eind augustus, begin september…

Jaja,…

Temse leeft… dat is zeker, de reacties zijn navenant, NEGENTIG kandidaten voor een serie Pilates proeflessen…, en wat begonnen  is met een voorzichtige planning van twee uren mondt uit in een vijf-uren reeks. Niet minder dan ZESTIG Temsenaars, van jong tot ouder, schrijven in voor True-Pilates.

Je zou voor minder van een succes spreken…!!!

De planning loopt vooralsnog als volgt: maandagavond van 18.30 u. tot 21.30 u., en woensdagvoormiddag van 10.00 u. tot 12.00 u.

Vooralsnog jawel, want deze lessen zijn volledig volgeboekt.

True-Pilates Anna Rubau

1 reactie

  1. Brigitte (familie) op 11/11/2008 om 12:18

    Voor iedereen aan te raden.
    ik heb veel problemen met mijn rug en zocht iets om mijn spieren te versterken en ja … dit is het.
    Ik ga naar de les met rugpijn en ik kom er ontspannen zonder rugpijn uit. dus erg aan te raden.