Tips van Anna Rubau

Gouden raad voor resultaat

Discipline en regelmaat, anders is het een verloren investering van tijd en jammer van je geld! Door met regelmaat te werken, zodoende je lichaam te versterken en te stretchen, zal je snel het verschil voelen en vooruitgang boeken. Je zal je beter voelen, gezonder worden en dus gelukkiger zijn! Maak dat Pilates een deel wordt van je weekplanning: een "must do" in je agenda!

Concentratie tijdens de 60 minuten van je trainingssessie. Dus geen gsm's en als het even kan geen kinderen die je kunnen afleiden, dit in tegenspraak met wat sommigen beweren... Kortom reserveer dit moment voor jezelf en deconnecteer volledig... Wees ook 100% geconcentreerd bij de uitvoering van de oefeningen, volg Anna's adviezen en haar tips voor nadien... Deze methode beïnvloedt uiteindelijk je onderbewustzijn bij je dagdagelijkse bezigheden. Het "mechanisme" zal je helpen bij het bekomen van een goede conditie, van een elegante houding, de uitstraling van je persoonlijkheid, van je goed gevoel , ...en van je geluk.

Vóór - Tijdens - Na...de Pilates training...

  1. Relax als je begint.
  2. Concentreer je steeds maximaal op de aanwijzingen, de opmerkingen en de adviezen van Anna. Anna observeert je, ze weet en voelt wat jij moet voelen en brengt dat verbaal over. Dit geeft de beste resultaten.
  3. Denk aan je ademhaling tijdens je oefeningen, het maakt deel uit van je bewegingen. Vergelijk het met je dagdagelijkse leven. Het is zoals het leven zelf, leven, ademen en bewegen.
  4. Liefst niet eten vóór je True-Pilates-les.
  5. Buik intrekken en regelmatig je bips spannen en dit gedurende je dagdagelijkse activiteiten.
  6. Denk steeds aan een goede houding, hou je steeds mooi rechtop, loop recht, kijk recht voor je uit, denk eraan dat je dan ook echt groter bent en slanker lijkt. Toon dat je er bent, dat je er staat, dat je belangrijk bent.
  7. The one-on-one: Voor degenen die het nog niet deden: Probeer eens een keer de privé True-Pilates training. Gedurende jouw uur True-Pilates Training is er een sterke symbiose tussen jou en Anna . Het is een Pilates-boost voor je gehele lichaam.