PILATES CPE : Continuing Professional Education by Romanas Pilates®

Tijdens de zomerperiode organiseerde Romanas Pilates® een nieuwe serie CPE’s. Wereldwijd werden er seminaries gepland voor gecertificeerde True-Pilates trainers. Sari Mejía Santo, dochter van Romana, en Top van de Masters Level 1 doet haar opwachting in Europa.
Midden september 2008 was het de beurt aan Barcelona. Gastvrouw en gastheer waren Esperanza Aparicio en Javier Pérez van het Pilates opleidingcentrum “El Arte del Control”. Dit is True-Pilates topniveau !!

En Europa was present.

cpe-bij-romana-pilates-barcelona

Professioneel opnieuw een bijzonder interessante happening, waarbij de laatste en andere bevindingen worden uitgewisseld. Nieuwe ideeën worden gelanceerd, veranderingen worden aangekondigd. En,… er wordt getraind op het hoogste niveau. Want dat is de bedoeling… fris blijven, constant evolueren, open staan voor nieuwigheden… en ze toepassen…

En het moet ook plezant zijn nadien…!  ‘s Avonds mag de riem eraf en wordt er lekker doorgeboomd… gezellig samen met zijn allen in Barcelona… “Que fiesta…!!!”

Groepsfoto met in het midden Anna Rubau – True-Pilates Antwerpen, aan haar rechterzijde: Javier Velazquez van “Pilates Rotterdam” en aan haar linkerzijde: Sari Mejía Santo van Romana’s Pilates NY. Vooraan midden: gastvrouw Esperanza Aparicio en goed verstopt uiterst rechts: gastheer Javier Pérez, van de Pilates opleidingsstudio “El Arte del Control” te Barcelona, en dan verspreid over de foto: allemaal True-Pilates trainers vanuit alle uithoeken van Europa…

1 reactie

  1. cuyt jenny op 29/11/2008 om 22:52

    blij pilates te mogen leren kennen .Ik volg matlessen te temse
    een echte aanrader. Na de les heb ik vleugels.Met dank aan Anna