True-Pilates en Zwangerschap

...met Personal Coaching

True-Pilates
voor zwangere vrouwen
en "jonge" moeders...

Er bestaat niet zoiets als "een" Pilates voor deze doelgroep...
Het is de facto dé True-Pilates logica zelve.

"Baby's optillen is toch zo belastend voor de rug. Jonge kinderen ronddragen is ook zo belastend voor de heupen": dat is een opmerking die we vaak horen…. Pilates werkt dan preventief, herstellend en corrigerend tegelijk. Je krijgt een mooi figuur…

De training van Pilates is spierversterkend en stretchend tegelijk, goed voor het ganse lichaam, en concentreert zich op je "powerhouse": je buik, je heupen, je bekken, je billen en je onderrug.

Het klinkt alsof het op de maat van aanstaande en jonge moeders is geschreven... Maar dat is toeval, maar wel het beste toeval dat je kan overkomen... Wat telt is de persoonlijke begeleiding en de "personal coaching".
Iedere moeder wordt intensief en persoonlijk begeleid. Dank zij de jarenlange ervaring van de trainer is elke trainingssessie gegarandeerd goed, veilig en gericht op het einddoel van de persoon.

True-Pilates en Zwangerschap
Getuigenis Deborah Seber

"True Pilates and my Pregnancy" met Anna Rubau, een openhartig en spontaan statement van een fantastische vrouw en aanstaande moeder. Deborah gaat inderdaad heel binnenkort bevallen en vertelt met veel gevoel en passie over haar True-Pilates trainingen met Anna Rubau.

Het is ontroerend hoe zij dimensie geeft aan haar gevoel: "Ik ben in verwachting".
Deborah straalt van geluk en energie.

Het is een mooie getuigenis en een prachtig verhaal met een glimlach, hoe Pilates "hielp" en wat Pilates nu betekent voor haar conditie.

"A Before-Now-After True-Pilates Pregnancy Story…"
To be continued…J…
Met dank aan haar liefdevolle man…

True-Pilates en Zwangerschap
Getuigenis Floortje

Floortje is zwanger en traint bij True-Pilates Anna Rubau Antwerpen en dan het Grote Wonder...

Een gewone probleemloze bevalling en een bloem van een baby.

Nadien hervatte ze de Pilates trainingen om haar conditie op punt te houden en haar figuur te herwinnen.

*****

Floortje was toen 32 jaar oud en kwam daarvoor al 3 jaar naar de True-Pilates Studio. Ze was van in het begin een enthousiaste fan van de methode.

22 weken voor de bevalling deed ze matlessen. Nadien deed ze Pilates duetten met haar echtgenoot en op 6 weken voor haar bevalling startte ze met privé sessies en aangepaste oefeningen. Tot de laatste week…

Na elke les voelde zij zich beter dan ervoor. Ze zegt: "Ik ben nog steeds enthousiast over de methode. Ik raad Pilates aan voor iedereen en zeker voor een zwangerschap."