Pilates en Problemen...

...Personal Coaching is de oplossing!

Pilates is extra aangewezen voor mensen met een probleem of voor mensen die zich niet lekker voelen, omdat bijna alle oefeningen met een zeer persoonlijk plan aan de individuele situatie en de specifieke klachten worden aangepast.

Frank en Multiple sclerose (MS)

Frank heeft al 24 jaar Multiple sclerose (MS). Hij weigert dit te accepteren en zoekt naar een oplossing. Hij reist hiervoor de halve wereld rond en volgt verschillende therapieën.
Dan komt hij naar de True Pilates Studio van Anna Rubau. Ze zegt hierover: "Frank was voor mij een uitdaging."
Frank getuigt in de film:"Je voelt dat Anna werkt met overgave en iets moois wilt realiseren. Na 5 weken voel ik nu al een aanzienlijke beterschap. Haar aanpak is uitermate motiverend. Ik heb een verlamming in mijn linkerbeen, maar na sessie van een uur kan ik beter stappen…"

Jacqueline en Fybromialgie

Gepubliceerd op 8 feb. 2014

"Via een vriendin kwam ik drie jaar geleden in contact met Anna Rubau van True-Pilates Antwerpen.  Al meer dan dertig jaar leef ik met Fibromyalgie en kreeg ik later ook last van cervicale hernia's in mijn nek. Mijn hele lichaam zat geblokkeerd door de pijn. Ik kon bijna niet meer bewegen. Ik volg nu drie jaar Romana's Pilates trainingen bij Anna Rubau. Ze heeft mijn leven veranderd. Ik voel me goed en ik ben gelukkig met mijn verbeterde conditie. Mijn hernia's zijn verdwenen, Met deze korte getuigenis wil ik Anna Rubau van True-Pilates bedanken voor mijn beterschap en herstel."