True-Pilates Studio
Antwerpen

True Pilates Studio Antwerpen

September 2008. Anna Rubau volgt het advies van haar mentor Sari Mejía Santo, level 1 Pilates in NY, en kiest Antwerpen om daar een True Pilates Studio te vestigen. Antwerpen wordt de brug tussen de Pilates studio's van Rotterdam en Parijs…

De True Pilates Studio Antwerpen is gelegen in het oude stadsgedeelte, op de as van het Centrum naar het Zuid, op de hoek van de Nationalestraat en de Aalmoezenierstraat. Deze tweede verdieping in loftstijl met zijn 12 vensters heeft een unieke lichtinval. De ruimte geeft een goed gevoel. En er zijn de planten…

De ingang bevindt zich in de Aalmoezenierstraat. Deze immense glazen deur heeft een zware zwarte ijzeren grille en geeft toegang tot een grote hall. Je neemt daar de lift naar twee hoog…

Een Studio gevuld met Gratz Toestellen

True-Pilates studio Antwerpen met de unieke Gratz toestellenGratz™ Industries is, meer dan gelijk welke andere fabrikant, die vandaag Pilates apparatuur bouwt, betrokken geweest bij de ontwikkeling van Pilates apparatus.

De relatie tussen Joseph Pilates en Gratz™ Industries begon in de vroege jaren 1940. In die tijd waren alleen Joe en zijn broer, die houtbewerker was, bezig met het bouwen van Joe's apparatuur. Tot op een dag Joe contact nam met de heer Frank Gratz. Frank had een kleine lokale ontwerp- en fabricage faciliteit en Joe vroeg of hij kon helpen bij het uitwerken van de metalen onderdelen.

True Pilates studio Antwerpen steeds kwaliteit en Personal Coaching.

Die samenwerking leidde met de jaren tot een oprechte vriendschap tussen Frank, Joe en zijn vrouw Clara. Frank bleef altijd bereid om alle mogelijke ideeën van metaalwerk en frames voor Joe uit te werken.

In de late jaren '60, toen Joe overleed, vroeg Clara aan Frank Gratz of hij wilde zoeken naar een mogelijkheid om, in samenwerking met Romana Kryzanowska, Joe's ideeën in serie te produceren.

Uiteindelijk, na veel onderzoek, was Frank Gratz in staat om Joe's apparatuur in serie te maken, met dezelfde afmetingen, gewichten, weerstand en gevoel. Het zijn nog steeds dezelfde apparatus die Gratz™ nu produceert. En het blijven de beste.

True Pilates gezond en veilig met personal coach

Pilates = Gezond en Veilig

Pilates = Gezond en Veilig

Onze True-Pilates trainers hebben de vakkennis en de passie om mensen beter te maken. True-Pilates is "Personal Pilates Coaching"…
60 seconden per minuut… 55 minuten lang…

Lees verder...
Pilates en problemen

Pilates en Problemen

Pilates en Problemen

True-Pilates oefeningen hebben niet alleen fysiek een gunstig effect, maar verbeteren ook het moreel. Dat laatste is belangrijk, zeker bij chronische en/of pijnlijke aandoeningen.

Lees verder...
Pilates en Revalidatie - rugpijn

Pilates en Revalidatie

Pilates en Revalidatie

True-Pilates werkt graag samen met artsen en fysiotherapeuten, kinesisten en osteopaten. Op basis van hun diagnoses en bijhorende informatie worden specifieke sessies uitgewerkt. Vertrouwen is iets mooi...

Lees verder...
Pilates en golfsport

Pilates en Sport

Pilates en Sport

Veel topsporters maken van Pilates een integraal onderdeel van hun fitnessprogramma om hun prestaties en techniek te verbeteren en om hun lichaam sterk, soepel en blessurevrij te houden.
Prestatievermogen: MAXIMUM MAXIMORUM + 10%

Lees verder...
Pilates en dansend koppel

Pilates en Ballet

Pilates en Ballet

De relatie tussen True-Pilates,
Ballet en Dans.
Het is pure geschiedenis…!
Joe Pilates - George Balanchine - Romana Kryzanowska.

Lees verder...
Pilates en zwangerschap

Pilates en Zwanger

Pilates en Zwanger

De training van Pilates concentreert zich op je "powerhouse": je buik, je heupen, je bekken, je billen en je onderrug. Perfect dus om toekomstige moeders in conditie te houden en "jonge" moeders aan te sterken.

Lees verder...

Klaar voor een authentieke True-Pilates training?