Dancers Advantage Program

By Anna Rubau - True-Pilates Antwerpen

TRUE-PILATES DANCERS ADVANTAGE PROGRAM

The Dancers Advantage

Het “Dancers Advantage Program” van True Pilates richt zich volledig en uitsluitend op dansers. Dit trainingsprogramma wordt geleid vanuit True Pilates New York door Carrie Kenneally, ex-ballerina en Romana’s Pilates gecertificeerd trainer.
150 van de meest getalenteerde dansers uit New York City trainen daar het DAP…
Ons objectief is ervoor te zorgen dat de originele Pilates methode toegankelijk wordt en blijft voor alle professionele dansers en dansers in opleiding.
“True-Pilates Anna Rubau” maakt deel uit van deze exclusieve groep en is de enige Pilates Studio in de Benelux die dit kan bieden: het “Dancers Advantage Program”.

Pilates training Advantage Dancers

De doelstelling van True-Pilates Antwerpen

We streven ernaar dat elke danser(es) zich beter gaat voelen, betere prestaties levert en een efficiënte conditie behoudt gedurende zijn/haar hele carrière. Met deze trainingen gaan wij uiteindelijk het "maximum maximorum" uit hun lichamelijke capaciteiten halen.
Voorwaar... Met het "Dancers Advantage Program" zullen we dansers hun grenzen doen verleggen.

Lees hier de quote van dansers:
Quote over Pilates

Het Programma

Focus ligt op intensieve begeleiding en speciaal gecreëerde sessies:

 • Matlessen in de Pilates Studio en eventueel op locatie in de dansschool.
 • Private sessies, duetten, trio’s en mat/wall unit lessen op Gratz toestellen.
 • Een speciaal gereduceerde tarief voor dansers.
 • Dito condities in andere Pilates Studio’s met een DAP. Dat garandeert een permanentie voor dansers die reizen of op tournee zijn.

Anna Rubau

Anna Rubau is ex- ballerina en heeft tijdens haar danscarrière de Pilates-methode leren kennen. Door haar passie en engagement om de weldoende effecten van deze bewegingsleer te delen met dansers werd ze lid van het “Dancers Advantage Program” van True Pilates New York.

Anna traint Katherine Higgings ex-studente Koninklijke Balletschool en nu professioneel danser met verschillende projecten over de hele wereld…

Wie kan deelnemen?

Iedere danser en danseres die voldoet aan één van de volgende criteria:

 • actief en ingeschreven in een dansklas bij een preprofessionele private dansschool
 • actief en ingeschreven in een dansrichting van een officieel erkende dansschool, vb: KSO, Conservatorium en Hoge Scholen, opleiding Bachelor, Master, enz.
 • actief een professionele dansopleiding volgt
 • actief professioneel danst
 • actief en met vergoeding semiprofessioneel danst bij een locale danscompagnie

De Lessen van DAP

Iedere danser start met een Privé sessie. Er volgt een evaluatie.

De dansers worden per niveau in groepen opgedeeld om te evolueren naar Duet lessen, Trio lessen of Mat/Wall Unit lessen. Na 10 sessies wordt een nieuwe evaluatie gemaakt tijdens een Privé sessie.

We streven naar samenwerking met de dansleraren van de dansers. Deze synergie dient de concrete opstelling van een DAP- trainingsprogramma en het grotere doel.

Tarieven van DAP

Met een speciale DAP reductie

 • 49€ Private
 • 35€ Duo
 • 25€ Trio
 • 20€ Wall Unit / Mat met minimum van 3 deelnemers

Wanneer?

De sessies zullen georganiseerd worden op naargelang de mogelijkheden van de dansers. Ze moeten op voorhand gereserveerd worden. Regelmaat en discipline leveren het beste resultaat! Bij annuleringen gelden dezelfde condities van het huisreglement.

Regelgeving

Zie website: de Regelgeving