Happy New Year from True-Pilates Antwerpen

true-pilates-2012-anna-rubau-best-wishes

True Pilates Antwerpen – Best wishes for 2012 from Anna Rubau!

First, I would like to thank all my superb customers who came to my True-pilates Studio! As my card says: “I wish you all a good health, well being and happiness…!”

I look forward to see you all soon again…

We are happy and feel honored to welcome True-Pilates enthusiasts from all over the world… Brazil, Chili, Japan and from Europe, Germany, France, Italy, England, Netherlands, Poland, Hungary, Rumania…

Nevertheless,…

In addition I would like to thank the professional dancers and the young aspiring dancers who found their way to my studio, it always has been my goal and my intention to work with them… “We are going to push your limits… Amen to that!”

Big kiss,

Anna

PS: End of January I‘ll be in the USA in Fort Lauderdale with the best of Romanas Pilates, Sari Mejia Santo, Juanita Lopez,…and so many others for another CPE!

En er zijn die fantastische mensen van hier…

Eerst en vooral wil ik al deze mensen danken die in 2011 mijn lessen hebben gevolgd. Ik wil hen hierbij ook speciaal danken voor hun hartverwarmende reacties die ons stimuleren om met dezelfde passie verder te werken aan ons gezamenlijke doel: Gezondheid en Geluk…

Wij hebben heel mooie resultaten geboekt… het is mooi mensen te kunnen helpen en gelukkiger te maken.

Mijn boodschap is: Doorgaan! Met discipline en regelmaat! Alleen zo halen we resultaten…

Voor 2012… “Squeeze… Scoop… and gooo on…”

True-Pilates trainen moet ook plezant blijven… Grappen maken moet kunnen. Ik hoop dus ook dat je mijn nieuwjaarskaart leuk vindt! De oefening op mijn “slee”, de Pilates Cadillac heet “Thigh Stretch”.

Dikke beez aan allen en ik hoop jullie allemaal gauw terug te zien!

Anna

PS: Eind januari ga ik zelf enkele dagen trainen in de USA in Fort Lauderdale, met de top van True-Pilates Amerika!

Ook wil ik in het bijzonder mijn medewerkers danken, voor hun flexibiliteit, hun reactievermogen, hun kennis en creativiteit, en hun inzet. “Thanks to Bob, Benny, Jay and Will…” en postuum aan mijn wijlen fotograaf en één van mijn mentors: Jackie Borromeo… een man die ons te vroeg heeft verlaten…”