Over Fibromyalgie en cervicale hernia’s, en over True-Pilates met Anna Rubau

Over Fibromyalgie en cervicale hernia’s
en over True-Pilates met Anna Rubau

Via een vriendin kwam ik drie jaar geleden in contact met Anna Rubau van True-Pilates Antwerpen. Al meer dan dertig jaar leef ik met Fibromyalgie en kreeg ik later last van cervicale hernia’s in mijn nek.

Mijn hele lichaam zat geblokkeerd door de pijn. Ik kon bijna niet meer bewegen.

Ik volg nu drie jaar Romana’s Pilates trainingen bij Anna Rubau. Ze heeft mijn leven veranderd. Ik voel me goed en ik ben gelukkig met mijn verbeterde conditie. Mijn hernia’s zijn verdwenen, Met deze korte getuigenis wil ik Anna Rubau van True-Pilates bedanken voor mijn beterschap en herstel. ==> tekst gekopieerd van YouTube

2 reacties

  1. Mark op 13/09/2022 om 18:47

    Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.  2. tpantwerp op 03/06/2023 om 11:45

    TX… MarkLaat een reactie achter