Celebrating Life – Video’s

In de Cliént: Klinken met de Mister Gay Finalisten en andere BV’s

Sprekers: Frankie, Selda, Noémi Happart Miss België, Lesley-Ann Poppe en True-Pilates quote,
Kàder Gurbuz en… , Cindy Van Paesschen, Anna Rubau et beso.

In de strijd tot normalisering van hiv in de Belgische samenleving kan de Hiv Vereniging België vzw rekenen op de steun van De Client en vele Bekende Vlamingen.

Op een druk bijgewoonde persconferentie in aanwezigheid van Selda Gemeiner – zaakvoerder van De Cliént, Noèmie Happart – Miss België 2013, Anna Rubau, Lesley-Ann Poppe, Charlotte Leysen, Kàder Gurbuz, Marijke Pinoy, Marlene de Wouters, Veerle Dobbelaere, Jess Donckers, Nele Somers, Eva Daelman, Cindy Van Paesschen, Philip Heylen, e.v.a… werd de boodschap “It is Time to Change The Message” extra in de verf gezet.

Commentaar en reactie van Anna:

Hartelijk dank voor de stimulerende commentaren en reacties die aantonen dat we erin geslaagd zijn een boost te geven aan de verfrissende boodschap van Frankie Devuyst over leven met Hiv! Toch speciaal voor Lesley-Ann Poppe een dikke knuffel voor haar lieve woorden en haar duidelijk uitleg wat ik allemaal doe voor Hiv… Ze kent me natuurlijk ook veel beter… 🙂 Hasta la proxima Lesley-Ann…! Besitos!

In de Cliént: Sprekers Noémi Happart, Miss België.
De muziek van DJ. Barry White, iedereen danst, DJ, Noémi Happart, Anna en Frankie, Anna danst met Miss België, Close beeld Miss België, Frankie en Anna.

Spreker en aankondiging concert in Amuz. Spreker Frankie Devuyst in Amuz
Vermeld wordt: Geert De Puysseleyr, Stad Antwerpen
Sponsors: De Cliént, Brasserie Marie, Dennis, Giorgio, Paul, Hanos Horeca International, Geeraart Goossens, wijnen Peenen, Piano’s Maene
Daarna allen, beste vriend Will en applaus, en last but not least Anna Rubau, dame met hart en bekommernis, True-Pilates trainingen en applaus, band muzikanten, en Tango danser en start…

Philip Heylen interview over Hiv en Celebrating Life

Interview Patrick Soentjens hiv Internist in Amuz.

Het concert met Anna op scene. Celebrating Life. Zang en Tango. Muzikanten en Callan Correo.